Ο υδραυλικός Δημήτρης Aμπεριάδης με τους συνεργάτες του, Δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εργασιών – υπηρεσιών και εγκαταστάσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη – Γαμβέτα 128.  


Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24 ωρο Κυριακές και αργίες να διορθώσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει.


 "Η εμπειρία μου στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, ο σύγχρονος εξοπλισμός μου, τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ είναι σε θέση να παρέχουν την ιδανικότερη λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα υδραυλικής εργασίας χρειαστείτε.

Αναλαμβάνω άμεσα και αποτελεσματικά να διορθώσω όποιο πρόβλημα υπάρχει στο δίκτυο ύδρευσης του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά σε συνδυασμό με την πολυετή  εμπειρία και υπευθυνότητα.

Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε."

 


 Εξυπηρετούμε σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης καθώς και σε περιοχές πλησίον αυτού.


Εργαζόμαστε πάντα με σεβασμό απέναντι σε κάθε πελάτη μας και βασικά στοιχεία που διακρίνουν το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό είναι η συνέπεια, η καθαριότητα, και οι ανταγωνιστικές τιμές που σας προσφέρουμε.
Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση για κάθε εργασία μας και εγγύηση της δουλειάς μας.

Η πολυετής εμπειρία και η δραστηριοποίηση μας στον επαγγελματικό χώρο των Θερμοϋδραυλικών έργων αποτελεί  την ισχυρότερη εγγύηση για το αποτέλεσμα του έργου που θα μας αναθέσετε.


 

Βασικός μας στόχος  είναι η ικανοποίηση του πελάτη.